Druga sezona serije The Witcher dobila je zvaničan datum premijere

Zvanični datum premijere druge sezone serije The Wither objavljen je od strane kompanije Netflix...

Nove epizode stići će na najveću svetsku striming platformu u petak, 17. decembra ove godine, tako da je ovo datum koji ćemo bez sumnje urezati u pamćenje. Vest je objavljena na WitcherCon događaju, koji je predstavljao platformu za afirmaciju glumaca koji su zvezde serijala i njihovo objaviljavanje naslova pojedinačnih epizoda.

Prema najavi, ovo su naslovi koji nas čekaju:

-A Grain of Truth

-Kaer Morhen

-What is Lost

-Redanian Intelligence

-Turn Your Back

-Dear Friend

-Voleth Meir

Naslov osme epizode sa sada je ostao u tajnosti, zbog toga što je ona nešto što predstavlja iznenađenje za sve obožavaoce serije. Netflix je takođe naveo da naslovi pojedinačnih epizoda poseduju brojne skrivene elemente. Najverovatnije možemo očekivati daleko više od onoga što je otrkiveno na samom događaju, ali za sada, ovo predstavlja sve što znamo o novoj sezoni,  pored činjenice da se Anja Šarlota i Henri Kavil vraćaju.

Štaviše, ljubitelji serije i njene noseće teme 'Toss a Coin to Your Witcher', verovatno će biti veoma srećni kada saznaju da se Jaskier, koga igra Džoi Beti, vraća ponovo i ovoga puta će dobiti novi izgled. Nova sezona serije predstavlja još jednu priču o Geraltu od Rivije uz nekoliko budućih projekata koji će uslediti i koje Netflix planira kada se radi o The Witcher univerzumu.

Dodatno, biće kreirano šest delova live-action serije nazvane The Witcher: Blood Origin, u kojoj će se naći Sofija Braon, Lorens O'Fuaran i nedavno najavljena, Mišel Jeo. Netflix takođe radi i na anime spin-of serijalu pod nazivom The Witcher: Nightmare of the Wolf, koji trenutno razvija korejska kompanija Studio Mir i biće predstavljen do kraja ove godine.

Pored toga, tu je malo toga rečenog što nam još može biti od koristi, osim najave kompanije Netflix da možemo očekivati drugu sezonu na televizijskim ekranima i isticanja tačnog datuma njene premijere. Imajući na umu koliko je popularna inicijalna serija bila i koliko je sa nestrpljenjem isčekivan njen nastavak, definitivno je moguće da njome Netflix nadomesti razočarenje nastalo Game of Thrones finalom.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group