Dvejn Džonson potvrđuje da je završio sa Fast and Furious franšizom

Dvejn Džonson je šokirao ljubitelje Fast and Furios franšize širom sveta, kada je objavio da je završio sa ovim naslovom za sva vremena...

Uprkos tome što su on i Vin Dizel navodno zakopali sekire i završili sa svojom svađom koja datira od 2019. godine, deluje da ipak ne može baš sve biti sređeno. Dizel je nedavno izjavio da je Steni samo pružao "tough love", dok su zajedno snimali scene, ali Džonson je uzvratio i odgovorio na ove tvrdnje.

Kako je Stena rekao SlashFilm publikaciji: "Smejao sam se do suza. Smatram da su se svi dobro nasmejali na njegove izjave. Samo ću to reći. Želim im sve najbolje u daljoj karijeri i svim sledećim filmovima koje budu snimili, dok mogu potvrditi da ni u jednom od njih ja definitivno neću glumiti."

Stena je naglasio da će se on možda i dalje pojavljivati u Hobbes and Shaw naslovu, ali nikako se više neće vraćati u glavnu franšizu. Radi podsećanja vredi ponoviti da je Dizel izjavio kako je njegov pristup teške ljubavi zapravo bio glavni razlog dobrih performansi bivšeg rvača i njegovog kolege glumca.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group