Fun - Muzika i film

Džejk Gilenhal novi BETMEN !?!

Počele su da kruže glasine da će Gilenhal biti sledeći koji će nositi ogrtač Mračnog Viteza...

Taman kada smo se navikli na Bena Afleka, sada kruže vesti o tome da je DŽejk Gilenhal sledeći izbor za ulogu Betmena. Polako nam se čini da će lik Betmena dobiti sudibnu Džejms Bonda kojeg su mnogi glumci glumili.

Aflek je peti po redu filmski Betmen i čini nam se da ćemo ubzo dobiti i šestog Betmena. Naravno, ove glasine nisu potvrđene, mada je Džejk Gilengal mnogo puta rekao da je veliki Betmenov fan i da je spreman da glumi i Betmenovog pomoćnika Najtvinga.

Fanovi nisu ove tračeve pozitivno prihvatili i mnogi se nadaju da ove priče nisu istinite, jer smatraju da Gilenhal nije za ulogu Betmena. Ipak, postoje i oni koji brane mladog glumca i koji tvrde da će biti odličan jer su i za Majkla Kitona I Hita Ledžera govorili da nisu za te uloge, pa su oni napravili ove likove legendarnim.

Očekuje se da ove vesti budu zvanično potvrđene, ali i ako budu potvrđene, to ne znači da će Aflek odmah biti zamenjen. DC kompanija je ogroman novac uložila na filmsku franžizu koja još nije komplento ostvarena i iako nije naišpla na očekivani uspeh, ova franžica će se nastaviti, barem neko vreme. Aflek je potpisao ugovor koji ga obavezuje da snimi još par filmova tako da budite sigurni da ćete ga gledati još par godina kao najmračnijeg super heroja.

Ipak, interesuje nas vaše mišljenje, šta mislite o Džejku Gilenhalu i da li smatrate da bi on možda mogao da bude dobar Betmen?

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group