Amber Herd izbačena sa liste glumaca u novom Aquaman naslovu

Sudeći prema poslednjim izveštajima, ime Amber Herd obrisano je sa liste glumaca za Aquaman and the Lost Kingdom naslova, dok će za njen karakter ponovo biti održana audicija...

Kako izvori navode, kompanija Warner Bros odlučila je da ponovo otvori audiciju za ulogu koju je igrala Amber Herd nakon ekranskog testiranja filma. Sve njene scene sa Džejsonom Momoom i Nikol Kidman biće ponovo snimljene.

Ova poslednja vest dolazi nakon izveštaja da je održan sastanak čelnika produkcione kuće i vođa projekta kako bi se donela odluka o uklanjanju bivše Depove žene iz nastavka Aquaman franšize. Brojni ljudi bliski temi veruju da su Warner Bros Pictures i DC Entertainment odlučili da se distanciraju od Herdove zbog njenog nastupa i konačne presude na suđenju koje se održalo javno i u kome se njen bivši muž borio za očuvanje svoje časti.

Prvi čovek za odnose sa javnošću izašao je ispred Amber Herd kako bi pobio sve glasine i vesti da je ona uklonjena iz Aquaman and the Lost Kingdom naslova. Kako je najavljeno, nastavak Momoinog filma pojaviće se u bioskopima 17.marta 2023. godine, ali da li će Herdova biti u njemu, to još ostaje da vidimo.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group