Filmovi kojih se danas Silvester Stalone stidi

Silvester Stalone je u svetu glume već pola veka, što je period koji je svetu doveo brojne velike naslove, posebno Rocky i Rambo franšize, koje su verovatno najprominentnije, voleli ih mi ili ne...

Od pornografije do komedije, Silvester je radio sve moguće, a kada u svom rezimeu do sedamdeset i pete godine posedujete toliko mnogo stvari koje ste snimili, definitivno možete izvdvojiti neke koji su za vas potpuni promašaji. Sa druge strane, neko ko je toliko uspešan kao Silvester Stalone, naravno da nema nikakvih problema niti se stidi da ih navede, ne spominjući same početke i one delove koji su za odrasle, jer su oni nešto drugo, naravno.

Jedan film koji se ističe za ovog glumca kao verovatno najveći promašaj u njegovoj karijeri jeste komedija iz 1992. godine Stop! Or My Mum Will Shoot. Svako ko nije gledao ovaj naslov, bitno je da zna kako ništa nije propustio, sa čime se i sam Stalone slaže. Kako je sam izjavio: "Najgori film koji sam snimio definitivno, možda čak i najgori film u čitavom solarnom sistemu, uključujući sve vanzemaljske produkcije koje nikada nisam video. Pljosnati crv bi mogao napisati bolji scenario".

"U pojedinim zemljama, verujem u Kini, emitovanje Stop! Or My Mum Will Shoot jednom nedeljno na državnoj televiziji, spustilo je natalitet na nulu. Da su ga emitovali dva puta nedeljeno, verujem da kroz dvadeset godina Kina ne bi ni postojala."

Rhinestone se takođe našao među filmovima zbog čijeg postovanja Stalone danas žali. Ovo je komedija u kojoj glumi i Doli Parton, ali on nije otišao u pravcu u kome je bilo očekivano da će završiti. Kako se Stalone naveo: "Ovaj film je otišao tamo gde se niko nije nadao i bukvalno je razbio sve moje unutrašnje merače kvaliteta u paramparčad".

"U ovom slučaju uradio bih brojne stvari potpuno drugačije. Pre svega, pobegao bih što dalje od komedije, osim ukoliko ona nije crna kao belgijska čokolada. Šašave komedije mi nikada nisu išle. Mislim, ko bi platio da gleda Džon Vejna u ćudljivim farsama? Definitivno niko". Triler D-Tox je takođe sve sem uzbudljivog naslova, a ukoliko je verovati kriticima i ocenama, ovaj naslov je uspeo da dosegne do svega 18% na Rotten Tomatoes rejtingu.

Stalone u ovom filmu igra FBI agneta koji traga za serijskim ubicom, ali istini za volju, sam glumac je izjavio da je smrtna presuda ovom naslovu već doneta i pre nego što je objavljen. Kako je Stalone komentarisao: "Studio je ostavio ovaj film da čami na polici nekoliko meseci i nakon više od jedne godine odlučio je da ponovi snimanje. Mi smo završili scene, sve je delovalo u redu, Ron Havard je bio uključen u nadgledanje pojedinih post produkcionih segmenta, ali je filmu definitivno nešto falilo i predugo je menjan, odlagan, napuštan i obrađivan".

Uprskos tome što je Silvester Stalone najpoznatiji po akcionim blokbasterima, neostvarena želja ovog glumca jeste učestvovanje u dosta više manjih projekata. Razgovarajući sa ljudima Ain't It Cool News publikacije, on je naglasio: "Trebalo je da u svojoj karijeri radim daleko više nezavisnih filmova, posebno između velikih naslova, što bi mi definitivno pomoglo da se održavam u dobroj kondiciji".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group