Fun - Muzika i film

Gremi nagrade odložene zbog korone

63. dodela Gremi nagrada trebala je da se održi 31. januara...

Svečana dodela Gremi nagrada prvobitno je trebala biti održana 31. januara, a Bijonse je trebala da predvodi dodelu. Pošto se dodela pomera, ne zna se da li će Bijonse ostati kao glavna voditeljka, zbog svojih planova, ali se navodi da će se Gremi svakako održati, samo malo kasnije u godini.

„Nakon promišljenih razgovora sa zdravstvenim stručnjacima, našim domaćinom i umetnicima koji su trebali da se pojave, zakazujemo 63. godišnju nagradu GRAMMI Awards® koja će se emitovati u nedelju, 14. marta 2021. Ništa nije važnije od zdravlja i sigurnosti onih u našoj muzičkoj zajednici i stotina ljudi koji neumorno rade na produkciji emisije.

Želimo da se zahvalimo svim talentovanim umetnicima, osoblju, našim dobavljačima i ovogodišnjim kandidatima na razumevanju, strpljenju i spremnosti da rade sa nama dok se krećemo kroz ova vremena bez presedana. “, poručili su iz organizacije Gremi nagrada.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group