Henri Kavil otkrio kako će izgledati kao Vičer u drugoj sezoni serije

Još uvek se ne zna kada će druga sezona izaći, ali sada makar znamo kako će Geralt od Rivije izgledati...

Zbog pandemije korona virusa, mnogi su se uplašili da li će se njihove omiljene serije nastaviti. Iako je Vičer krenuo sa snimanjem druge sezone, snimanje je bilo stopirano do daljneg.Međutim, u avgustu je nastavljeno i kretori serije su rekli da daju sve od sebe kako bi seriju završili u što kraćem roku.

Herni Kavil je na društvenim mrežama rekao da rade vrlo naporno i vredno i da fanovi neće morati još dugo da čekaju, ali nije otkrio tačan datum premijere druge sezone. Ali, on je uspeo da na svojim društvenim mrežama podeli novi Geraltov izgled i da pokaže kako će junak sada izgledati.

Naravno, siva kosa i veliki mač su prisutni, kao i novi „outfit“ koji dolazi u vidu blagog, oklopnog odela i naramenica koji mu daju dodatnu zaštitu u borbi protiv opasnih čudovišta.

Nadamo se da će nam druga sezona Vičera uskoro stići i da će nam pomoći da pobedimo hladne i kišovite dane koji nam tek slede.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group