Hoakin Feniks postaje Napoleon

Poznati glumac tumačiće francuskog vojskovođu i cara Napoleona Bonapartu u predstojećem filmu Ridlija Skota koji nosi naziv „Kitbag“.

U projektu će se se reditelj i glumac „Gladijatora“ ponovo okupiti za još jednu epsku istorijsku dramu, dok će David Skarpa biti scenarista ovog puta. Njegov naslov je izveden iz fraze, „U torbi svakog vojnika skriven je generalni štab“, i obećava „originalan i ličan pogled“ na poreklo slavne istorijske ličnosti.

Cilj filma je da „predstavi Napoleonove čuvene bitke, neumoljivu ambiciju i zapanjujući strateški um koji je posedovao kao izvanredni vojskovođa i ratni vizionar“.

Datum izlaska“ Kitbaga“ tek treba da bude objavljen, posebno s obzirom da COVID-19 i dalje remeti industriju, međutim, Skot planira da započne proizvodnju filma nakon što završi MGM dramu „Gucci“, u kojoj je Lejdi Gaga u ulozi ubice Patricie Regani, zajedno sa Robertom De Nirom, Alom Paćinom, Adamom Drajverom i Džaredom Letom.

Foto:Hyperbeast

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group