Jackass forever: Džoni Noksvil i ekipa ponovo u akciji

Zvanični Trejler za Jackass Forever film je stigao i donosi nam veliki top, medvede, bikove, zmije i tarantule, velike tobogane i mnogo toga drugog, dokazujući da ovi ludaci nisu ispali iz fazona, uprkos svojim srednjim godinama...

Novi film u Jackass franšizi, četvrti po redu, ponovo je ujedinio Noksvila, Stivi-Oa, Krisa Pontiusa, Dejva Inglanda, Vi-Mena, Erena Keneta i Prestona Lejsija, kojima su se priključili Rejčel Vulfson, Šon Meklerni, Zek Holms i Erik Manaka.

Zvanični sinopsis nastavka franšize glasi: "Proslavljajući radost ponovnog okupljanja sa najboljim prijateljima savršeno izvdenim udarcem u zvočiće, originalna Jackass postava vratila se još jednom kako bi predstavila apsurdne, urnebesne i neretko veoma opasne komične sekvence, uz pomoć nekoliko novih i uzbudljivih članova."

U trejleru možemo videti evociranje uspomena i vraćanje unazad kroz vreme, radi osvrtanja na stare, klasične kaskade ovih ljudi, nalik aligatorovom ugrizu za bradavicu, koji je izveo Džoni Noksvil davne 2002. godine u originalnom filmu. Akcija se zatim premešta u današnje vreme, sa Noksvilom ispaljenim iz velikog topa, sa krilima na leđima nalik ptici, što je ovoga puta izvedeno daleko uspešnije od pojedinih skokova koje je imao u istoriji.

Kris Pontius je u jedbib segmentu zjavio: "Brojni ljudi pitaju, 'kako će Jackass izgledati kada ostarimo?'. Pa, biće daleko zreliji."

Kao što se može očekivati, nastavak nam otrkiva da sve izrečeno ne može biti dalje od istine, jer možemo videti ljude koje velika ruka šamara na ivici bazena, poleću u vazduh sa toaleta, bivaju ujedani oštrim zmijskim zubima za nos i dobijaju bejzbol lopticu direktno u međunožje.

Centralna tačka kreće kada se otvori pregrada i otrkije velikog medveda, koji polako počinje da se kreće po prostoriji, prilazeći prestravljenom Meklerniju. Kao i uvek, upozorenje je tu, kako bi ljudima naglasilo da ovakve kaskade izvode profesionalci i da to ne pokušavaju kod kuće.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group