Još jedan primer zašto je Džoni Dep najvoljeniji "bludni" sin Holivuda

Džoni Dep je sudeći prema izvorima, jednom prilikom iskoristio svoj novac kako bi se pobrinuo za svoje kolege tokom snimanja filma Pirati sa Kariba: Na čudnim plimama...

Tokom 2010. godine, pre nego što je objavljen četvrti deo Pirata, Dep je postao zabrinut za ekipu na snimanju, koja je radila u hladnim, kišnim uslovima u okviru britanskog televizijskog i filmskog Pinewood studija, u blizini engleskog sela Iver.

Kako bi osigurao da su svi na snimanju pravilno zaštićeni od klasičnih britanskih vremenskih uslova, pedesetosmogodišnji glumac je tada izvukao svoje pare i osigurao da svih 500 članova seta poseduju tople, vodootporne komade odeće. Troškovi su, prema navodima, odvojili popularnog glumca od velikih 40.000 funti.

Razgovarajući sa The Sun novinskom agencijom, jedan od članova tima Pirata sa Kariba, otkrio je da je Džoni za njih 500 na setu kupio lepu, toplu i vodootpornu garderobu i obuću, a to je bio neverovatan moralni podsticaj za sve njih i upravo je to primer zbog čega je baš on jedan od najprijatnijih ljudi u Holivudu.

Kevin Meknali, koji je igrao starog morskog vuka Mister Gibsa u ovog franšizi, nedavno je potvrdio ovu priču i tokom jednog intervjua datog Daily Experss publikaciji izjavio je da je ona zaista istinita. Šezdeset i pet godina star glumac, koji se pojavljivao uz Depa u svih pet filmova, rekao je novinarima: "Doneo je potpuno nove kišne mantile, jer ih mi uopšte nismo imali, između ostalog. Smatram da nije želeo da nas razmazi. On je takođe čitavoj ekipi doneo i veoma lepe novčanike sa ugraviranim crtežom tetovaže koju poseduje na ruci".

Meknali je ovde mislio na posebno dizajniranog vrapca koga je Dep istetovirao na svojoj podlaktici i koji naravno, predstavlja njegovu ikoničnu ulogu i lik kapetana Džeka Sperova.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group