Fun - Muzika i film

Kako bi superheroji izgledali da ih igra Kijanu Rivs

Rivs je definitivno postao omiljeni glumac Holivuda...

Još od avantura Bila i Teda, Kijanu Rivs je ostavio jak utisak na holivudsku senu, ali ipak, svoj najveći uspeh doživeo je u filmu Matriks, tumačeći ulogu Nea. Danas, on ima 56 godina i njegovi Džon Vik filmovi takođe postižu velike uspehe, a Kijanu posle svega uspeva da ostane priseban i normalan lik.

Pored Džon Vik franšize, Kijanu dobija uloge i u popularnim video igricama i reklamama, a zbog njegove slave i popularnosti, stare franšize poput Matriksa i Konstantina ponovo će ugledati svetlo dana. On takođe ima i ogromnu podršku fanova i jedan je od najomiljenijih glumaca na planeti.

Zbog toga su ga ljudi zamislili i u drugim ulogama i želeli su da vide kako bi Rivs izgledao kada bi bio superjunak. Na slikama u galeriji, možete videti kako bi popularni junaci izgledali kada bi ih tumačio Rivs i moramo priznati da bi neki od njih bili mnogo bolji sa njim u glavnoj ulozi.

Foto:Brightside

V.P.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group