Legendarni zavodnik Pepe Le Tvor izbačen iz Space Jam: A New Legacy

Pepe Le Tvor, kontraverzni francuski zavodnik iz Looney Tunes produkcije, doživeo je da njegove scene budu isečene iz Space Jam: A New Legacy naslova i neće se pojaviti u nastavku filma čiji je originalni deo bio 1997. godine...

Prema navodima ljudi bliskih temi, postojala je jedna hibrid live-action animirana scena snimana juna 2019. godine u kojoj su se našli legendarni Pepe i Greis Santo, glumica iz naslova Jane the Virgin. Ova posebna scena snimljena je od strane prvog režisera Space Jam: A New Legacy naslova, Terensa Nansa, ali je isečena kada je Malkom D. Li zauzeo njegovo mesto, čak i pre nego što je animirana.

Sporna scena je išla tako što se Pepe Le Tvor pojavljuje u crno/beloj postavci Rick Cafe objekta, nalih Kazablanci. Pepe, koji se nalazi u ulozi barmena, počinje da se nabacuje ženi za šankom koju glumi Santova. On ljubi njenu ruku, koju ona povlači ka sebi, zatim zakucava nesrećnog Pepea u stolicu do njene. Nakon ovog izliva besa, glumica poliva tvora pićem i žestoko ga udara, što vodi do njegovog okretanja sa sve stolicom, zaustavljenom na kraju rukom Lebrona Džejmsa. Košarkaš i Duško Dugouško traže Lolu, a Pepe poseduje određene informacije koje im u tome mogu pomoći. Pepe zatim saoštava momcima da je mačka Penelopa podnela zahtev za zabranu prilaska. Džejms zatim pruža opasku da Pepe prema scenariju zapravo nema pravo da pipne ni jednog od Tunes članova bez njihovog pristanka.

Pepe Le Tvor nije jedini Looney Tunes karakter koji je postao deo kontraverzi, jer starim epizodama ovih crtaća na HBO Max nedostaju Elmer Davež, Surovi Sem i svi njegovi derivati, kao i svi ostali karakteri koji u originalnim crtaćima nosi oružije.

N.Đ.

Izvor: 9GAG

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group