Fun - Muzika i film

Loši momci ponovo u bioskopima

Martin Lorens i Vil Smit daju sve od sebe kako bi održali obećanje da nikada neće izneveriti svoju publiku, uz zvaničnu najavu trećeg dela Bad Boys franšize.

Dve zvezde su se sastale u Los Anđelesu i odlučili da podele dobre vesti sa milionima svojih fanova na Instagramu. Sveži Princ Smit, sada sa pedeset godina, napravio je kratki snimak i objavio ga na svom Instagram nalogu, sa natpisom: “Ovo se dugo sprema. Ali sada konačno stiže! @BadBoys for Life! Vratili smo se”.

U samom klipu, dok je snimao sam sebe, Smit kaže: “Ne, ne, verujte mi, verujte mi ovo je pravo ludilo, zvanično je, Bad Boys 3, to se dešava”.

 
 
 
View this post on Instagram

It’s been a LOOOONG time Coming. But now it’s Here! @BadBoys For Life 🚨 We back!! @martinlawrence

A post shared by Will Smith (@willsmith) onNov 1, 2018 at 10:48am PDT

Njegov partner u filmu, Lorens koji ima 53 godine, takođe je podelio zajedničku fotografiju njih dvojice, najavio je film natpisom: “Zvanično je. Bad Boys for Life”.

 
 
 
View this post on Instagram

It’s official. Bad Boys for Life. #teammartymar #badboysforlife @willsmith #weback

A post shared by Martin Lawrence (@martinlawrence) onOct 31, 2018 at 5:54pm PDT

Ne znamo šta vi imate da kažete o ovim vestima, ali mi moramo priznati da se baš radujemo. Vesti dolaze samo mesec dana otkako je magazine Variety otkrio da je Sony kompanija blizu potpisivanja ugovora sa detektivima Markusom Barnetom i Majkom Laurijem kako bi ih ponovo doveli na veliki ekran, petnaest godina nakon drugog filma i više od dvadeset godina nakon prvog.

Kada pogledamo koliko su oba prethodna izdanja zaradila u bioskopima, jasno je zašto oni oberučke prihvataju nove avanture sa dva voljena lika.

Kada je prvi deo ovog komičnog trilera izašao, on je zaradio više od 140 miliona dolara širom sveta i katapultirao svoje glavne junake u nebesa. Režiser Majkl Bej se potom 2003.godine vratio sa nastavkom, zaradivši neverovatnu sumu od 273.4 miliona dolara.

Ipak, kako saznajemo, ovog puta Bej neće biti režiser, a ta uloga će pripasti Adilu El Arbiju i Bilalu Falahu, koji su najpoznatiji po režiranju nekoliko epizoda FX serije Snowfall.

Ovo će definitivno biti nekoliko velikih godina za Smita, koji će se takođe pojaviti i u četvrtom izdanju Ljudi u Crnom, koji je takođe klasik sam po sebi.

N.Đ. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group