Matriks 4 će se verovatno snimati

Reditelj serijala o Džonu Viku će i ovde umešati prste...

Kijanu Rivs je trenutno jedna od najpopularniji holivudskih glumaca, a film Džon Vik pokazuje i zašto. Kijanu je dokazao da je glumac koji daje svoj maksimum u svojim filmovima i zbog toga su njegovi filmovi toliko ubedljivi i voljeni. Međutim, pre Džona Vika, u centru pažnje bio je Neo, odabrani koji je spasio čovečanstvo.

Posle završene Matriks trilogoje, svi su očekivali da će se eventualno pojaviti i četvrti deo, ali nažalost, to se nije desilo. Ipak, 15 godina posle trećeg dela Matriksa, Kijanu Rivs je 2017. godine rekao da je spreman da se vrati u ulogu Nea.

„Iako je Neo umro u trećem delu, očekujem da on može da se vrati, jer on je ipak odabrani. Proročica je na kraju naglasila da ćemo ga sigurno jednog dana ponovo videti, pa bi bilo interesantno to predstaviti na velikom platnu.“

Kijanu je dodao da je spreman da snimi nastavak samo pod određenim uslovima koji moraju biti ispunjeni: „Braća Vačavski moraju režirati i napisati scenario za ovaj film. Njihova genijalnost je neprocenjiva i samo oni mogu da naprave natavak, niko drugi. Takođe, Lorens Fišburn mora da bude uključen. Kakav je to Matriks bez Morfijusa. Sarađivali smo na snimanju Džona Vika i podsetili se starih dana kada smo nosili kožna odela i naočare“.

Međutim,reditelj Džon Vik serijala, Čad Stahelski, izjavio je da je u kontkatu sa braćom Vačavski i da će on najverovatnije zajedno sa njima krenuti u pripreme za četvrti Matriks film.

„Pričao sam sa braćom Vačavski i izgleda da ćemo napokon dobiti Matriks 4. Pošto sa Kijanom radim već par godina i sada predstavljamo treći zajednički film, ponudio sam svoju pomoć pri snimanju i kreiranju novog Matriksa i nadam se da će se Vačavski složiti, ali šta god oni odluče, ja ću prihvatiti jer su oni genijalci“.

Foto: MovieWeb

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group