Fun - Muzika i film

Najbolji ruski erotski filmovi

Kada se radi o kinematografiji, sva država i nacija ima svoj stil koji brižljivo neguje decenijama unazad...

Bolivud je dramatičan, pun pauza, nespretnih kadrova i lošeg CGI, dok je Holivud, prema mišljenju mnogih njegova sušta suprotnost. Sa dominacijom holivudskih filmova koji okupiraju svaki segment našeg života, pokušavaju da implementiraju bitne poruke u naše umove i nauče nas o kulturama drugih nacija na svoj način, kinematografije drugih zemalja praktično padaju u zapećak, baš kao što je slučaj sa našom. Iako će mnogi kritičari reći da Srbi nemaju film koji se može takmičiti sa holivudskim ostvarenjima čije snimanje je koštalo na stotine miliona dolara, mi se ipak rado sećamo glumačkih legendi koje su nekada koračale našim ulicama i plenile pažnjom kako na bioskopskim platnima, tako i malim ekranima.

Slična situacija je i sa ruskim filmovima. Kao nacije, Rusi i Srbi su jako bliski praktično oduvek, mada se mi ovde u svakom slučaju nećemo baviti politikom. Njihov stil snimanja filmova deluje realnije od holivudskih, sa sobom nosi na tone sirovih emocija i trenutaka koji kao da potiču iz stvarnog života. Ovog puta, fokusiramo se na njihove erotske filmove u kojima se seksualnost i odnosi prikazuju tako da im se gotovo može poverovati. Najbolje, otkrijte u našoj galeriji.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group