Fun - Muzika i film

Najpopularniji serijski ubica vraća se u novoj sezoni

Showtime je predstavio još jedan tizer trejler svoje kultne serije Dexter, naglašavajući nam da se serijski ubica vraća svojoj pravoj prirodi...

Popularna serija završila se 2013. godine, kada je ubica, za čuji lik je zaduže Majkl C. Hol, pobegao u šumu i započeo novu karijeru drvoseče. Kompanija Showtime izbacila je prošle nedelje kratki trejler za novih deset sezona ove serije, koji prati glas čuvenog serijskog ubice koji kaže: "Zaista ne postoji ništa kao vraćanje prirodi... Mojoj prirodi."

U novom snimku dugom trideset sekundi, predstavljenom prošle nedelje, gledaoci i verni ljubitelji serije mogli su da vide nešto od onoga što se sprema legendarnom ubici osvetniku.

Tizer počinje sa vatrom koja gori u šumskom krajoliku prekrivenom snegom, nakon čega se kadar polvači kako bi predstavio Dekstera unutar njegove brvnare. U refleksiji stakla na prozoru moguće je videti osobu vezana za sto, koja se muči tokom pokušaja oslobađanja, što je ujedno i potpis glavnog protagoniste tokom ubijanja njegovih žrtava. Dekster koji posmatra svoju žrtvu kroz staklo u početku deluje prilično odsutno, ali kada okrene svoje lice kameri ovaj hladnokrvni ubica publici nudi širok osmeh.

Pesma koja se koristi u trejleru, Don’t Let Me Be Misunderstood Nine Simon, takođe nudi blagi uvid u Deksterov povratak ubilačkoj prirodi. Prošle sezone serije sada su dostupne putem Showtime mreže, tako da je moguće ispratiti sve što se dešavalo ranije pre nego što finiš starih sezona čitave serije nastupi ove jeseni. Za sada zvaničan datum premijere serije Dexter nije objavljen, ali snimanje ograničene sezone počelo je januara meseca ove godine.

Klajd Filips će još jednom biti izvršni producent serije, koja će stići nakon emitovanja finala osme sezone. Showtime je uskratio sve ljubitelje serijala za nešto više informacija o vraćanju regularnih glumaca u novoj sezoni, ali kako je poznato, Julija Džons, The Mandalorian, opet dolazi u ulozi Angele Bišop, šefa Njujorške policije. Alano Miler, Džoni Sekvoja i Džek Alkot takođe su najavljeni u sporednim ulogama.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group