Napaćena Sandra Bulok ponovo mora da se bori sa koleginim penisom

Lepotica koja predstavlja jednu od najvećih holivudskih blokbaster zvezda decenijama unazad i dalje zbog nekih stvari može potpuno ispasti iz koloseka prilikom snimanja...

Kako deluje, jednu od tih stvari predstavlja i penis Čening Tejtuma. Bulokova glumi pored Tejtuma  u predstojećoj avanturi Danijela Retklifa, The Lost City, otkrivajući publici da, kako bi ostao veran ulozi, glumac Magic Mike naslova dosta vremena u filmu provodi bez šešira.

Ovo znači da je zvezda Birdbox naslova morala da provede dosta vremena na snimanju licem u lice sa Tejtumovim paketom. Međutim, radije nego da koriste trikove sa kamerama ili bilo koju drugu poznatu holivudsku tehniku kako bi zaštitili glumčevo dostojanstvo, Bulokova je otkrila da se njen kolega sasvim posvetio snimanju svojih scena u potpuno prirodnom maniru.

Čitava priča pokrenuta je nakon gostovanja Bulokove u The Late Show emisiji Stivena Kolberta, u kojoj je glumica podelila klip sa snimanja The Lost City filma, tokom kog njen karakter mora proveriti Tejtumovo telo zbog pijavica.

Na Kolbertovo pitanje da se tu radi o CGI triku, posebno zbog ekstremno bliske i lične interakcije između karaktera, Bulokova je odgovorila kako se trudila da ostane hladna snimajući slike pokraj Tejtumovog penisa, dodavši: „Ne, ja sam tu u potpunosti. Licem u lice sa čitavim pejzažem. Scena je zahevala da provedem neko vreme dole, kako bismo se uverili da nema pijavica i imala sam svašta da kažem. Kada ste dole, verovatno ćete se dobro upoznati sa svim stvarima koje se tu nalaze. Kada ste dole i imate dve strane dijaloga, ukoliko gledate direktno u njega, nećete uraditi ništa. Stoga, ja sam gledala u njegovu levu butinu i fokusirala se maksimalno na levu unutrašnju stranu butine“.

Koju god da je taktiku koristila, Bulkova je uspela da izgura sve junački uprkos velikim izazovima, ali je od tada otkrila da će snimanje njenog poslednjeg projekta biti poslednje za neko vreme i da odlazi na odmor od glume. Majka dvoje dece podelila je pre nekoliko dana da odlazi na pauzu kako bi provela više vremena sa njima, izjavljujući za Entertainment Tonight: „Svoj posao shvatam veoma ozbiljno kada sam na poslu, ali sada želim da budem sa svojom porodicom svakog sata i svakoga dana“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group