Netflix predstavlja trejler za poslednju sezonu serije Narcos: Mexico

Netflix je predstavio zvanični trejler sa kojim je i potvrdio datum premijere finalne serije Narcos: Mexico...

Sa nestrpljenjem isčekivana sezona, biće predstavljena putem stirimng servisa petog novembra i biće sastavljena od deset epizoda. Kao što možemo očekivati, trejler je ispunjen pištoljima, eksplozijama i narkoticima, ali šta zapravo možemo očekivati od treće i finalne sezone?

Sinopsis glasi: "Postavljena u devedesete, kada se globalizacija poslovanja sa drogom širila kao šumski požar, treća sezona se zasniva na ratu koji je izbio nakon Feliksovog hapšenja. Karteli koji su osvojili svoju nezavisnost bore se političkim pritiscima i sverastućim nasiljem, dok se nove generacije meksičkih boseva polako uključuju u igru. Međutim, u ovom ratu, istina je prva žrtva, sa svakim hapšenjem, ubistvom i pljačkom, borba za pravdu postaje sve teža".

Pored regularnih glumaca iz serije, Skota Meknirija, Hose Marije Jazpika, Alfonsa Dosala, Majre Ermosiljo, Meta Lečera, Manuela Masalve, Alehandra Ede  i Gorke Lasaose - koji se vraćaju u finalnom izdanju - tu su i novi članovi postave, uključujući Alberta Gueru, Luisa Rubinoa, Benita Antonija Martinez Okasija i Luisa Gerarda Mendeza.

Razgovarajući sa novinarima The Hollywood Reporter publikacije, Erik Njuman, koji je bio glavni u sezonama dva i tri serije Narcos, ali dve naknadne sezone Narcos: Mexico, izjavio je: "Zahvalan sam za svojih pet godina na čelu Narcos i Narcos: Mexico serija i posebno ponosan na dostignuća ovog spektakularnog tima koji je radio sa nama sve vreme".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group