Netflix priprema dokumentarac o legendarnom Šumaheru

Priča o jednom od najvećih u motosportu, Mihaelu Šumaheru, biće ispričana putem novog Netflix dokumentarca o njegovom životu...

Nazvan Schumacher i odobren od strane porodice slavnog nemačkog trkača, dokumentarac obećava retki uvid u život i karijeru sada već pedesetdvogodišnjeg čoveka, prateći sve korake koji su vodili do njegovog osvajanja samog vrha svetskog automobilizma i osvajanja rekordnih sedam titula Formula 1 šampionata.

Šumaher je sklonjen od javnosti od strane njegove porodice nakon tragičnog incidenta na skijanju 2013. godine, sa veoma malo informacija vezanih za njegovo stanje od tada. Zadnje što smo čuli, jeste da se radi na njegovom oporavku i da se trenutno nalazi sa svojom porodicom u Portugalu.

Bilo kako bilo, ovo najavljivanje dokumentarca o njegovom životu svakako će biti odlično prihvaćeno od strane ljubitelja motosporta širom sveta. Novi film obećava neviđen, arhivski materijal koji će predstaviti brojne segmente Šumaherove kompleksne ličnosti, sudeći prema Netflix najavi.

Dokumentarac će sadržati i ekskluzivne intervjue sa njegovom ženom Korinom, dvoje dece Džinom i Mikom, koji se takođe trenutno takmiči u F1 šampionatu, kao i njegovog brata i bivšeg konkurenta u takmičenju, Ralfa.

Među ostalima koji će se pojaviti u filmu naći će se timske kolege i saborci i protivnici, uključujući Žan Tota, Bernija Eklstona, Sebastiana Fetela, Miku Hakinena, Dejmonda Hila i Dejvida Kultarda. Šumaherov menadžer Sabina Kem, navela je da ovaj dokumentarac predstavlja porodični poklon njihovom voljenom mužu i ocu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group