Nova Harelsonova akciona komedija uskoro stiže na Netflix

Striming servis Netflix predstavlja novu komediju The Man from Toronto, sa Kevinom Hartom i Vudijem Harelsonom u glavnim ulogama...

Film prati Hartovog karaktera koji greškom svoje agencije dolazi do nešto drugačijeg aranžmana, u kome je automatski zamenjen za plaćenog ubicu, vrsnog ubeđivača i tlačitelja žrtava, poznatog po brutalnim metodama ispitivanja i imenu „The Man from Toronto“. Nakon što stiže do podruma u kome se nalazi njegov novi projekat, on shvata da se mora pretvarati da je ubica iz Toronta kako bi izvukao živu glavu.

Pravi ubica, koga igra Harelson, na kraju će se naći u ulozi Hartovog učitelja, nastojeći da ga pretvori u vrhunskog profesionalca. Kako vreme prolazi, Hartov lik razvija posebnu vezu sa plaćenim ubicom, ostajući u nedoumici da li da ga preda vlastima ili ne.  

Kejli Kuoko, Džasmin Metjus, Lela Loren, Pirson Fode, Đenkarlos Kanela i Elen Berkin takođe se pojavljuju pored slavnog dua u ovoj akcionoj komediji. Man from Toronto će premijerno biti predstavljen putem Netflix mreže 24. juna.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group