Fun - Muzika i film

Preminuo glumac Čedvik Bouzman

Glumac koji je najpoznatijih po ulozi Crnog Pantera, izgubio je bitku sa rakom...

U 43. godini života, nasmejani glumac više nije mogao da se bori i nažalost je izgubio život zbog teške bolesti. Njegova porodica izjavila je da je njemu dijagnostikovan rak debelog creva pre 4 godine, ali da on to nikome nije pričao i da nije želeo da javnost zna kako ne bi bio u medijskoj pažnji.

On je umro u svojoj kući u Los Anđelesu, a uz njega su bili njegova porodica i prijatelji. Njegove kolege su rekle da su šokirane jer niko nije znao da je on bolestan, jer je sa rakom debelog creva snimao filmove, pa čak i radio ozbiljne treninge kako bi se pripremao za akcione filmove.

„Kao pravi borac, Čedvik nije odustajao, doneo vam je mnogo filmova koje ste toliko voleli“

„Od filma Maršal preko mnogih drugih, sve ih je snimao tokom ili između operacija i hemoterapija. Kruna karijere bilamu je da u filmu Crni Panter oživi lik kralja T’Čale“, rekla je njegova porodica u izjavi koju su postavili na društvenim mrežama.

Danas će biti jako tužan dan za mnoge, jer smo izgubili izvanrednog glumca, ali takav je život i sa tim se moramo pomiriti.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group