Rajan Rejnolds je odlučio da odmori od glume i napornih snimanja

Popularni kanadski glumac Rajan Rejnolds, imao je veoma tešku i napornu godinu promovišući i snimajući tri različita projekta, stoga je odlučio da je vreme za zasluženi odmor...

Rejnolds je nedavno završio snimanje Spirited naslova, koji predstavlja božićni film Apple TV+ mreže, u kome glumi zajedno sa Vilom Farelom i Oktaviom Spenser i u kome svi plešu, pevaju praznično raspoloženi. Međutim, za ovog glumca, snimanje scena za ovaj film, uz istovremeno promovisanje Free Guy, Red Notice i The Hitman's Wife's Bodyguard naslova, očigledno je odnelo svoj danak. Kako je Rejnolds objavio na svom Instagram nalogu: "Što se mene tiče Spirited je bila kap koja je prelila čašu. Mislim da nisam bio spreman da pristanem na ovoliko izazovnu ulogu ni pre tri godine".

"Pevanje, plesanje i gluma zajedno sa Vilom Farelom ipak je ostvarenje nekih mojih snova. A ovo će biti moj drugi film sa sjajnom Oktavijom Spenser. Pravo je vreme da malo odmorim od snimanja filmova. Nedostajaće mi svaki sekund rada sa ovom veoma nadarenom grupom stvaralaca i umetnika. Ovih dana, ljubaznost znači mnogo više od talenta. Veoma sam srećan što mogu raditi sa ljudima koji poseduju obe ove osobine", dodao je glumac, dok je u svom Instagram storiju naglasio da će se u svoje slobodno vreme fokusirati na roditeljstvo.

Brojni ljudi su se odmah pitali koliko će ovaj odmor uticati na izbacivanje Deadpool 3 naslova, a deluje gotovo nemoguće da će Rejnolds stati na put rasporedu Marvel Cinematic Universe studija. Predstavnik kompanije Marvel Studios, Kevin Fidž, izjavio je za Collider magazin nešto ranije da snimanje nastavka neće krenuti pre 2022. godine. Ovo znači da Rejnolds ima dosta vremena da se odmori i uživa u porodičnom okruženju, pre nego što bude ponovo pozvan i vraćen u mašinu.

Rejnolds je tokom avgusta ove godine objasnio kako više nema predstavu o vremenu, nudeći nam uvid u procese pisanja scenarija za treći nastavak Deadpool franšize, za koju je zadužen tim kuće Bob Burgers sastavljen od Lizi i Vendi Molinju.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group