Sofia Vergara postaje kraljica najvećeg kolumbijskog kartela

Predivna Kolumbijka, Sofia Vargara, naći će se u ulozi šefa kartela, Gizelde Blanko, u novoj Netflix seriji ograničenih epizoda, jednostavno nazvanoj po naslovnom antiheroju...

Četrdesetdevetogodišnja lepotica ispričaće priču o Blankovoj, ženi koja se u jednom trenutku smatrala najbogatijom i najopasnijom na svetu. Zvezda Moderne porodice, naći će se i u ulozi izvršnog producenta šestodelne mini-serije i radiće zajedno sa kreativnim timom koji je zadužen za legendarnu seriju Narkos.

Sudeći po Entertainment Weekly publikaciji, novi serijal će se sastojati od pedesetominutnih epizoda i pratiće kolumbijsku prvu damu narko trafikinga, tokom njenog putovanja do vrha upotrebom nemilosrdnog i nasilnog poslovanja. Ova ozloglašena Kolumbijka bila je deo Medeljin kartela, istog onom u kome se nalazio i Pablo Eskobar, dok su je brojni nazivali narko „kvinpinom“. Gizelda Blanko je ubijena 2012. godine u šezdeset i devetoj godini.

Rođena Kolumbijka Vergara dugo je već zainteresovana za ovu ulogu i već osam godina sarađuje sa razvojnim timom na ovom projektu. Razgovarajući o seriji, Vergara je izjavila: „Griselda Blanko je karakter veći od života, njena nemilosrdna, ali genijalna taktika omogućila joj je da vlada carstvom teškim milijarde dolara, godinama pre nego što su se pojavili najozloglašeniji muški kokainski kingpinovi i postali poznati.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group