Fun - Muzika i film

Spajdermen ostaje u Marvel univerzumu

Evo napokon dobrih vesti za sve ljubitelje Spajdija...

Pre mesec dana, sve je potresla vest da će Spajdermen otići iz Marvel univerzuma i da više neče moći da se pojavljuje sa herojima kao što su Hulk, Tor, Entmen itd. Došlo je do nesuglasica između kompanija Sony i Disney(Marvel), jer nisu mogli da se dogovore oko podele novca koje Spajdermen filmovi dosnose.

Iako je prvo odlučeno da se Spajdermen skloni iz Marvel Univerzuma, sada je odlučeno da će se Spajdi pojaviti u još minimum dva Spajdermen filma. Prvi će biti prikazan 2021. godine, dok će treći najverovatnije biti ostavljen za 2021. godinu. Glumac koji glumi poznatog heroja, Tom Holand, u ugovoru ima da snimi još 2 filma, pa je predloženo da se saradnja ipak nastavi i da se prvobitni ugovor maksimalno ispoštuje.

To znači da će fanovi imati još prilika da gledaju fenomenalnog Toma Holanda koji pokušava da pronađe svoj put u svetu moćnih i snažnih Superheroja. Sony kompanija je izjavila da će se Spajdi pojaviti i u multiverzumu koji se kreira i koji će biti odvojen od Marvel junaka, što verovatno znači da će se Spajdi pojaviti zajedno sa Venomom u nekom od budućih filmova.

Kevin Fajgi, predsednik Marvel kompanije, rekao je da je Spajdermen jedini heroj koji će imati spsobnost da prelazi iz univerzuma u univerzum, što ga verovanto čini najmoćnijim herojem na svetu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group