Tom Holand: Igrati Spajdermena nakon tridesete znači da ste negde u životu pogrešili

U nedavnom intervjuu datom GQ magazinu, vezano za svoju titulu muškarca godine, Tom Holand po prvi put je govorio o Spajdermen franšizi i koliko dugo planira da igra Marvelovog superheroja...

"Možda je vreme za mene da krenem dalje", izjavio je Holand novinarima. "Možda bi za Spajdermena bilo najbolje da odradi film sa Majlom Moralesom. Ovde uzimam i Pitera Parkera u obzir takođe, zbog toga što je on veliki deo mog života. Ukoliko budem igrao Spajdermena nakon tridesete godine, definitivno sam negde pogrešio."

Holand, koji trenutno ima dvadeset i pet godina, startovao je kao Piter Parker u pet Marvelovih filmova, dok će njegova šesta uloga slavnog superheroja Spider Man: No Way Home, obeležiti kraj njegovog ugovora sa ovim univerzumom. Iako je Holand prethodno naglasio da ovaj poslednji film vidi kao kraj franšize, producent Spajdermena, Ejmi Paskal, dodala je da je razgovarala sa mladim glumcem kako bi on ostao duže.

"Razgovarala sam sa njim da odradimo makar još sto", izjavila je Paskalova. "Nikada više neću raditi Spajdermen filmove bez njega, da li se šalite?"

Sudeći prema Aleksu Perezu iz Cosmic Circus, Disney i Sony su trenutno u pregovorima za dobijanje Spajdermen striming ugovora, koji će pratiti život Pitera Parkera u alternativnom formatu. Marvel Studios, sudeći prema izvorima, planira još tri dodatna filma i tri sezone Disney+ serija, od kojih će svaka sezona popunjavati praznine između svakog filmskog izdanja.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group