Fun - Muzika i film

Turbulentna životna priča jednog od najboljih skejtera svih vremena

Berrics kanal sa ponosom predstavlja svoju poslednju seriju, koja se ovoga puta fokusira profesionalnog skejtera rođenog u Los Anđelesu, Fabiana Alomara...

Svi koji nisu upućeni u rad ovog čoveka bitno je znati da Alomar stiže na skejtersku scenu devedesetih godina, postajući profesionalac i vozeći za brendove kao što su Vans, Menace Skateboards, Spitfire Wheels i brojne druge. Dokumentarac prati interesantno putovanje ovog čoveka prilikom uspostavljanja sponzorstava, započetog skromnim uličnim radovima za brend XLarge, sve do ključnog momenta kada je predstavljen Marku Gonzalesu i njegovom tadašnjem brendu ATM Click.

Tokom svoje skejterske karijere, Alomar je bio uključen u brojna krivična dela, krađe, pljačke i otmice automobila, koje su nekada donosile, a nekada i ne, ozbiljne zatvorske kazne. Alomar pruža dodatne detalje svojih velikih optužnica, uključujući i one vezane za kidnapovanje. Pozitivan deo ove priče jeste to što je ovaj čovek uspeo da smanji svoju zatvorsku kaznu sa 20 plus na sedam godina zatvora, zahvaljujući podršci svojih kolega iz skejterske industrije.

Uživajte u prvom delu The Fabian Alomar Story serijala, u kome se pojavljuje protagonista lično, sa dodatnim svedočenjima i pričama njegovih prijatelja kao što su Deni Minik i holivudski glumac Deni Trejo.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group