Vin Dizel želi da snimi Fast and Furious mjuzikl

Tokom pojavljivanja u The Kelly Clarkson Show emisiji prošle srede, Vin Dizel je upitan da li postoje šanse da Fast & Furious mjuzikl postane stvarnost...

Glumac je odgovorio da želi da kreira tako nešto i najverovatnije će to uraditi. "Ja želim da napravim mjuzikl čitavog svog života. Ranije smo Stiven Spilberg i ja pokrenuli projekat mjuzikl izdanja poznatog Guys and Dolls naslova, ali je on na kraju pao u zaborav.

"Tokom dugog niza godina smatrao sam da je uloga Nejtana Detroita u Guys and Dolls savršena za oživljavanje u mjuziklu, a nju je ovekovečio legendarni Frenk Sinatra u originalnom naslovu.

"Odrastao sam u umetničkoj porodici i zbog toga se osećam blagoslovenim i imam veliku sreću što sam okružen ljudima koji podržavaju moje lude snove. Želeo bih da pružim vetar u leđa svima koji razmišljaju široko, sanjajući nešto nemoguće, jer u svemu tome postoji nešto predivno."

N.Đ.

Foto: The Kelly Clarkson Show

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group