Fun - Zanimljivosti

VIDEO: Bodibilder pokušao da igra ragbi

Evo dokaza da u ragbijiu mišići nisu najbitniji...  

Popularni Youtuber i bodibilder, Džudžimufu odlučio je proba da igra ragbi i da iskusi šta je to pravi muški sport. Džuždimufu važi za jednog od najjačih i najspremnijih bodibildera i na njegovom kanalu možete videti klipove na kojima on podiže neverovatne težine i gde radi različite akrobacije. Međutim, njegova snaga i mišići mu nisu pomogli kada je reč o ragbiju.

Za ragbi mnogi smatraju da su mišići najveći adut, ali profesionalni ragbisti iz Melburna pokazali su da to nije slučaj i da je tehnika najbitnija.

Dosta manji i lakši muškarci su kao od šale obarali Džudžimufua i razbijali ga o strunjaču,a on porosto nije mogao da veruje. “Mislio sam da sam snažan i jak, ali sada sam shvatio da su ragbisti prave zveri”, rekao je Youtuber posle nekoliko izazova koje je radio sa ragbistima.

On je takođe pokušao da obara i da se bori protiv drugih ragbista, ali njegova amaterska tenhika jednostavno nije mogla da mu pruži dovoljnu snagu.

Pogledajte kako se ovaj bodibilder snašao protiv snažnih australijanskih ragbista:

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group