Britanski teškaš u penziji nokautirao momka ispred lokala u kome radi kao obezbeđenje

Bivši profesionalni bokser koji se nekada borio sa Majkom Tajsonom snimljen je kamerom prilikom bacanja jednog momka nakon rasprave ispred Vemblija...

Svi nešto stariji obožavaoci boksa svakako će se setiti Džuliusa Frensisa, bivšeg britanskog šampiona teške kategorije, koji danas zarađuje kao obezbeđenje, okačivši rukavice 2006. godine. Međutim, uprkos tome što ima 57 godina, bivši šampion i dalje ima brutalno snažnu desnicu, koja je pre nekoliko dana nokautirala čoveka tokom tuče zabeležene kamerama posmatrača i snimka koji je automatski postao viralna senzacija.

Žestoka rasprava muškarca u plavom duragu i grupe ljudi eskalirala je u sukob ispred nacionalnog stadiona Engleske, ubrzo se premestivši iz BOXPARK restorana na ulicu gde su obe strane krenule da dele udarce razmenjujući verbalne uvrede. Frensis u zvaničnoj uniformi zaštitara može biti viđen kako uleće u grupu muškaraca pokušavajući da smiri strasti i situaciju. U jednom trenutku, muškarac u plavom duragu postaje sve agresivniji, gurajući ogradu kako bi stigao do nekoga u masi. Momak je nastavio ka Frensisu koji je instinktivno zamahnuo desnicom i perfektnim krošeom ga poslao u carstvo snova.

Na snimku je moguće čuti žestoki udarac, sa muškarcem koji je bio na drugoj strani pesnice koji pada na asfaltu kao stablo u gomili. Automatski ugašenom čoveku drugovi su odmah priskočili u pomoć, dok je Frencis nonšalantno krenuo nazad ka svom radnom mestu. Moguće je čuti jednog od drugova palog samuraja kako se pita zbog čega sve to i iza kamere viče kako za time nije bilo potrebe. Celokupan sukob je snimljen i postavljen na društvene mreže, a zajedno sa deljenjem i ripostovima on je već u prvih nekoliko sati premašio dva miliona pregleda.

Čitav snimak izazvao je veliku salvu komentara, sa gledaocima i korisnicima društvenih mreža koji su hvalili Frencisovu reakciju. Sa rekordnom od dvadeset i četiri pobede i tri poraza, ovaj bivši bokser imao je sasvim solidnu karijeru sredinom devedesetih i dvehiljaditih godina, ukrštajući pesnice sa nekim od najboljih u istoriji. Tokom vrhunca svoje karijere, Frencis se borio sa Majkom Tajsonom, Vitalijem Kličkom i Odlijem Harisonom.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group