Fun - Zanimljivosti

Član Mitbastersa preminuo u 49. godini

Simpatični Grant Imahara, iznenadno je preminuo kako navode američki mediji...

Mitbasters serijal jedan je od najuspešnijih TV emisija svih vremena. Osnovali su ga Adam Sevidž i Džejmi Hajnemen koji su imali cilj da razbijaju i proveravaju različite mitove. Iako je ovaj dvojac bio sam u ovoj misiji dugi niz godina, oni su kasnije doveli i pojačanje u svoje redove. To su bili Grant, Tori i Keri.

Ova trojka predstavljala je mlađi deo Mitbastersa koji su imali novi pristup rešavanju problema i koji su dosta pomagali Adamu i Džejmiju, a kasnije su i oni sami postali miljenici publike.

Tužna vest uznemirila je sve fanove ove serije, jer je Grant Imahara preminuo u 49. godini. Kako saznajemo iz američkih medija, Grant je samo umro u snu i još uvek nisu poznati tačni uzroci smrti. Najverovatnije je reč o srčanom ili moždanom udaru, ali detaljna biopsija će to potvrditi.

Grant je bio osoba koja nije pila niti konzumirala nikakve narkotike ili lekove, tako da se sumnja da je do smrti dovelo samo njegovo zdravstveno stanje.

„U šoku sam, bez reči. Bio sam deo dve velike familije 22. godine, uključujući i Granta Imaharu. Grant je bio brilijantan inžinjer, umetnik i izvođač, ali i velikodušna, lagana i veoma prijatna i nežna osoba. Rad sa Grantom je bio jako zabavan. Nedostaje mi moj prijatelj“, napisao je Adam Sevidž na svom Tviter profilu.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group