Delfini se pojavili u Veneciji

Zbog masovne izolacije koja se dešava u Italiji, počele su da se vraćaju životinje koje nisu viđene decenijama...

U Italiji situacija sa korona virusom ne jenjava i sve je više obolelih, a nažalost i preminulih. Zbog toga je Italijanska vlada strogo zabranila svako izlaženje iz domova i člitava Italija sada je u maksimalnom karantinu, uključujući i popularan turistički grad, Veneciju.

Venecija je poznata po svojim kanalima koji su uglavnom mutni i koji deluju kao kanalizacioni odvod, ali pošto sada nema ljudi i nema ogromnog broja turista, voda u Veneciji potpuno se izbistrila i sada se po prvi put mogu videti različite ribe, a čak su se pojavili i Delfini, što je nezapamćeno.

Osim delfina, Veneciju su posetili i labudovi, kojih tamo nikada nije bilo i svi znaju da su glavni stanovnici Venecije uvek bili golubovi. Vrlo je verovanto da će i druge životinjske vrste posetiti ovo mesto, jer se svuda u svetu priroda vraća svom normalnom toku, što samo pokazuje koliko je uticaj čoveka negativan na ovu planetu.

Pogledajte video klip:

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group