Fun - Zanimljivosti

Dior predstavio prvu dasku za surfovanje

Poznati modni brend je lansirao ograničenu seriju od 100 daski za surfovanje...

Kao nastavak njihove saradnje, Shawn Stussy i Dior predstavljaju prvu Dior dasku za surfovanje ikada. Limitirano na stotinu numerisanih izdanja, ekskluzivni komad slavi sunčani duh jesenje modne kolekcije predstavlje u Majamiju, koju je dizajnirao Kim Jones u saradnji sa umetnikom i surferom Shawnom Stussyjem.

Oblik daske za surfovanje, poznat pod nazivom "Pištolj", dolazi sa rafiniranom siluetom i opremljen je posebnim repom koji olakšava vožnju čak i u najsnažnijim talasima. Stussy je spomenuo da je želeo stvoriti pojednostavljenu dasku sa izduženim oblinama i suptilnim Dior bojama koje bi plesale na okeanu. Ploča dolazi u paleti boja sive i „ledene plave“ sa belom bazom.

„Shawn Stussy je jedan od mojih velikih junaka“, izjavio je Kim Jones, umetnički direktor kompanije Dior Men. „Počeo je kao surfer, praveći svoje daske i na njima je naslikao svoje ime. Bilo mi je sasvim prirodno da ga zamolim da radi zajedno na prvoj Dior-ovoj dasci za surfovanje. ", dodao je Kim.

Svakoj dasci je potrebno 72 sata da bi se napravila i tretira se kao umetničko delo, za ljubitelje surfa i kolekcionare.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group