Dvejn Stena Džonson objašnjava značenje svojih tetovaža

Dvejn Stena Džonson najpoznatiji nam je po svojim ulogama u visokoadrenalinskim akcionim filmovima, ali i vremenu kada je bio profesionalni rvač...

Međutim, ovaj glumac poznatiji je po svojoj savršenoj formi, snazi i fitnes spremi savršene fizike. Bivši rvač visok je preko 195 cm i konstantno ulaže vlike količime vrema u svoje telo, čak i tokom pandemije, sa vežbama koje u njegovoj izvedbi deluju kao dečija igra. Ono što možda jeste, a možda i niste primetili, jesu često ispod elegantnih odela namenjenih crvenom tepihu skrivene tetovaže, koje ovom glumcu i fitnes fanatiku nikako ne nedostaju.

"Priča o mojim tetovažama veoma je opširna i uključuje sve stvari koje su meni važne i predstavljaju emotivno značenje u mom životu, direktno me pogađajući u srce", izjavio je glumac u jednom intervjuu. "Tematika mojih tetovaža svodi se na tri stvari, moju porodicu, zaštitu moje porodice i posedovanje veoma agresivne ratničke energije."

Stenine plemenski inspirisane tetovaže protežu se širinom njegovog levog ramena do podlaktice i vrata, a kreirane su od nekoliko različitih elemenata koji odaju čast njegovim samoanskim korenima i večnoj borbi. Prema rečima glumca, sunce na njegovom vratu predstavlja podsetnik na to da mora ceniti svoj lični put.

Elaborativno dizajnirano oko na njegovim grudima, takođe predstavlja borbu kroz život. Što se tiče ostlih simbola koje poseduje, svaki od njih dolazi kao jedno poglavlje njegove priče, uključujući i one koji predstavljaju njegovu porodicu. Kompletiranje tetovaže na grudima zahtevalo je šezdeset sati tokom tri odvojene seanse u studiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

N.Đ.

Izvor: Men's Health

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group