Džejson Momoa isprozivao čitavo čovečanstvo

„Ljudska vrsta je bolest koja uništava ovu planetu...“

Popularni glumac obratio se Ujedinjenim Nacijama kako bi skrenuo pažnju na ekologiju i zagađenje naše planete. Svi sada govore o mladoj Greti Tunberg koja je iskritikovala čitavo čovečanstvo i sve vođe velikih nacija, optužujući ih za ogormna nedela i usmeravajući odgovornost na njih, govoreći da su oni krivi za uništavanje planete i života na njoj.

Momoa je odlučio da uradi istu stvar i iskritikovao je čitav svet vrlo dubokim i teškim rečima.

„Naši okeni su dostili kritičan stadijum. Čitavi morski ekosistemi umiru, a život u okeanima polako nestaje. Otpad našeg sveta, postaje okruženje morskog, pa se tako suočavamo sa plastičnom krizom koja preti da nas unišpti.Trenutno ima više plastike u okeanima, nego što ima zvezda u našoj galaksiji, a ja vas pitam da li je to normalno. Mi smo virus koji je napao ovu planetu i iako mislimo da smo svemoćni i da se sve oko nas vrti, verujte mi da nas ova planeta ne treba i da će nas se uskoro otarasiti ako ovako nastavimo“, poručio je glumac svim ljudima na svetu.

Džejson je odrastao na Havajima i od malena je učen da bude jedno sa prirodom i da štiti okolinu u kojoj živi, kao i živi svet koji ga ogružuje, tako da uništenje zemlje i prirodnih resursa smatra ličnim napadom i poručuje svima da će uraditi sve što je moguće da okrene svest ljudi i da se potrudi da planeta postane čistija i zdravija.

Foto:Los Angeles Magazine

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group