Edi Hal polupao krušku kao dete zvečku

Bivši najjači čovek na planeti, Edi Hal, uspeo je da polomi krušku nakon što je u ovu mučenu mašinu uputio brutalan udarac...

Početkom ovog meseca, fitnes fanatik koji se uspešno oporavlja od užasavajuće povrede mišića, prisustvovao je Arnold Sports Festival događaju na kome je pristao da učestvuje u malom takmičenju kako bi prisutni videli ko poseduje najbolji skor na mašini za udaranje. Hal je izazvan da obori numerički rekord od 998 poena na krušci i uprkos tome što je on u početku bio prilično uzdržan i nije želeo da se uključi u čitavu priču, na kraju je ipak pristao.

Tridesetpetogodišnji snagator izgledao je prilično opušteno tokom svog prvog pokušaja, mada ni ovaj prvenac nije bio šala. Njegov prvi pokušaj, koji je izveo, narodski rečeno "iz guzice", bio je blizu cifre od 962, nedaleko od maksimalnog skora, odnosno obaranja rekorda. Drugi Halov pokušaj je delovao daleko bolje pripremljen i delovao je kao da će njime ubiti krušku, ali je nažalost on završio ni blizu cifri od 980 poena.

Nakon drugog neuspešnog pokušaja, Edi je delovao prilično iznervirano, posebno zbog činjenice da ne može da obori rekord, a poznavajući njegovu ludu i manijakalnu želju za pomeranjem granica, on je treći put zakucao krušku još jače, ali opet nedovoljno kako bi cifra udarila u plafon. Međutim, bivši strogmen je dostigao 994 poena, što je svega četiri manje od željene cifre. Naravno, Edi Hal je odlučio da mu je dosta svega i da će poslednji put pokušati da obori rekord, pa šta bude.

"Pokušaću još jednom", izjavio je Hal. Ovoga puta on je sebi dao malo zaleta i ponovo zakucao brutalno u vreću, ali ovoga puta, čitava mašina se ugasila ostavljajući Edija i sve prisutne u neverici, a dok je posmatrao krušku sa očiglednim zadovoljstvom on je izjavio: "Upravo sam je pokvario".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group