Elon Mask odgovorio na video o dvojniku iz Azije - Možda sam i ja Kinez!

Elon Mask je imao šta da kaže o Kinezu koji neodoljivo podseća na njega, možemo reći da liče dovoljno kako bi se mogli nazvati braćom...

Snimak neimenovanog muškarca nedavno je postavljen na Douyin mreži, što je kineska verzija TikTok platforme, prošle nedelje, pre nego što je postavljen na Facebook i ostale društvene mreže. Na njemu je moguće videti čoveka obučenog u crno, pokraj njegovog luksuznog automobila.

Sličnosti između njega i Maska odmah su uočene, sa hiljadama ljudi koje su krenuli da komentarišu u sekcijama društvenih mreža vezano za ovu temu. Sada se oglasio i izvršni direktor Tesla i SpaceX kompanija, govorivši o svom navodnom blizancu. Mask je tvitovao kako bi odgovorio na članak o ovom čoveku: „Možda sam i ja delom Kinez! Kako nauka tvrdi svaka osoba poseduje bar sedam dvojnika na koje neće naići nikada u svom životu“.

Lokalna publikacija The Global Times, sugeriše da je Maskov azijski dvojnik možda iskoristio tehnologiju veštačke tehnologije kako bi oponašao karakteristike milijardera. Međutim, dvojnik multimilijardera se dogovorio za lajvstrim intervju kako bi dokazao da je njegova sličnost sa ovim poznatim čovekom pre svega istinska.

Mask, koji se smatra najbogatijom osobom na svetu, nedavno je postao osoba godine Time magazina, pridruživši se ljudima kao što su Frenklin Ruzvelt, Vinston Čerčil i Martin Luter King mlađi, između brojnih drugih.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group