Fun - Zanimljivosti

Han Solov blaster se prodaje na aukciji

Fanovi Star Wars franšize imaju šansu da budu vlasnici laserskog pištolja koji je koristio Harison Ford...

Star Wars franšiza je definitivno jedna od najpoznatijih i najpopularnijih. Kada se ovaj film prvi put pojavio, on je oborio sve rekorde i mnogi ga smatraju i jednim od najboljih Sci-Fi filmova svih vremena. Upravo zbog ove ogromne popularnosti, svi predmeti vezani za ovaj film koštaju neverovatno mnogo i masovno su traženi među Star Wars kolekcionarima.

Sada ovi kolekcionari imaju šansu da kupe originalni blaster kojeg je koristio Harison Ford u filmu " povratak Džedaja".Ovaj blaster je samo replika i ne ispušta nikakve zvukove niti dimne efekte i korišćen je u scenama kada ga Harison Ford nosi na opasaču ili kada treba da ga uperi u protivnika.

Iako su najtraženiji filmski suveniri džedajski lajtsejberi, Solov blaster će se verovatno prodati za ogromnu sumu novca. Još uvek se ne zna početna cena ovog blastera, ali pretpostavljamo da će aukcija biti prepuna ljudi koji će želeti da ga se dočepaju.

Pogledajte najpopularniju scenu u kojoj Ford koristi ovaj laserski pištolj.

Foto: Refined Guy

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group