IKEA lansirala kolekciju nameštaja za životinje

Od sada će i vaši kućni ljubimci moći da uživaju u udobnom nameštaju...

Ikea je verovatno najpoznatiji i najpopularnija kompanija za prodaju nameštaja na svetu i mi smo imali tu čast da nam ovaj lanac stigne u zemlju, tako da smo oduševljeni stvarima koje ovaj brend nudi. Međutim, sada je Ikea odlučila da kreira kolekciju koja će biti posvećena samo kućnim ljubimcima.

Sve stvari koje možete naći u Ikea salonima služe kako biste unapredili, opremili i poboljšali svoj dom, ali sada imate priliku i da ukrasite i unapredite životni prostor svojih ljubimaca, kao i da im pružite dodatne zanimacije i igru.

Nameštaj kreiran posebno za ljubimce je zaista fenomenalan, moderan, i sjajno će se uklopiti u svačiji životni prostor. Kolekcija je prvenstveno napravljena za pse i mačke, ali će vlasnici ribica, glodara i ptica verovatno uspeti da nađu nešto što im odgovara.

Da li će se ova kolekcija naći u našoj Ikei još uvek ne znamo, ali se nadamo da ćemo imati priliku da kupimo ove simpatične stvari za naše najbolje prijatelje.

Pogledajte galeriju:

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group