Istraživača paranormalnog zlostavljao zloduh preko godinu dana

Jedan istraživač paranormalnog tvrdi kako ju je progonio veoma agresivan duh, objasnivši na koji se način zalepio za nju i ostavio je da se boji za svoj život...

Debi Mekal, iz Portsmuta, postala je svesna svojih sposobnosti i osetljivosti na paranormalno još kao dete, dok su je prvi duhovi posetili u dvadesetim godinama, predstavljajući se kao entiteti bezličnih ljudi koji tragaju za njenom pomoći. Međutim, nju nije ništa moglo pripremiti za ono što će tek uslediti.

Razvoj njenog života potpuno se promenio u novembru 2012. godine, kada se jedan duh prikačio za nju, ovog navodnog medijuma, odbijajući da je ostavi na miru. U početku, duh bi je uznemiravao pomeranjem stvari okolo, ali je kasnije postao daleko agresivniji, gurnuvši je niz stepenice jednom prilikom.

Kako je sama izjavila: „Ovaj duh jednostavno nije želeo da ode. Progonjenje je postalo prilično loše kada je duh počeo da izaziva fizičke smetnje, pomerajući predmete po prostorijama. Stvari bi letele okolo i čak me je jednom prilikom napao“.

„Gurnuta sam niz stepenice i odvučena za članke kroz hodnik. Ovo se dogodilo četiri ili pet puta. Jednom je čak i moj prijatelj posvedočio svemu, pobegavši automatski nakon slične scene iz kuće. Bukvalno sam bila uhođena preko godinu dana. Duh je bio nešto viši od mene i prilično korpulentne građe. U njemu postoji neka težina, što je smešno kada govorimo o duhovima. Bila sam potpuno prestravljena, nisam imala predstavu kako da se izborim sa svim. U to vreme nisam mogla da ga vidim, ali sam ga osećala.“

Kao bivši kancelarijski radnik, ova žena je odlučila da prvo ode u crkvu i potraži pomoć kako bi se rešila svog neželjenog pratioca, ali pošto su sve preduzete akcije bile potpuno bez efekta, ona se obratila medijumu, koji joj je rekao da joj je potrebno uklanjanje bilo kakve negativne energije, koja održava ovog duha vezanog za nju.

Osvrćući se na svoje patnje tokom tog vremena, Debi je priznala kako je smatrala da gubi razum, jer je duh počeo da je progoni na poslu i onda kada je u društvu svojih prijatelja. Na svu sreću, duh je konačno napustio i ostavio na miru 2013. godine, ali za nju više nije bilo povratka i od tada ona je veoma pasionirani istraživač paranormalnih pojava, ostavljajući svoj posao kako bi se bavila lovom na duhove.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group