Jedna azijska lepotica tvrdi da je muškarci neće kada čuju koliko godina ima

Korisnici TikTok platforme potpuno su ostali bez teksta kada su saznali da jedna prelepa žena ima duplo više godina nego što bi joj iko dao...

Kako sama tvrdi, brojni muškarci žele da budu u vezi sa njom sve dok ne saznaju koliko ima godina. Ovaj slučaj potvrđuje pravilo da je lepoticama iz Azije potpuno nemoguće odrediti godine, ali ni to da li između svojih nogu kriju nešto više od divne ženske stvari kojoj se klanjamo.

Međutim, kome zapravo ovo prvo može smetati, posebno kada su stvari takve kakve jesu u njenom slučaju? Ova korisnica popularne društvene mreže postavila je video koji je opisala sa: „Muškarcima se sviđam sve dok im ne kažem svoje prave godine.“ Kako je dodala: „Niko ne želi kuguar žene“. Njen video je prešao više od 800.000 lajkova i ima preko 8,2 miliona pregleda, sa zadivljenim i zgranutim korisnicima koji su želeli da saznaju koliko tačno ova lepotica ima godina.

Nakon nekoliko sekundi od početka snimka, ova dama otkrila je svoje prave godine gledaocima, priznajući da ima 44. Brojni korisnici ove društvene mreže komentarisali su i izrazili svoju šokiranost, ili jednostavno nisu verovali u to što govori, tvrdeći da izgleda duplo mlađe od toga. Šta vi mislite o svemu ovome, da li bi vam godine ove azijske lutke zaista predstavljale nekakav problem?

@princessaprilxo

nobody wants a cougar 😔

♬ Kiss Me More (feat. SZA) - Doja Cat

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group