Fun - Zanimljivosti

Koristili mačku u zatvoru da diluju drogu

U jednom zatvoru su primetili da zatvorenici na neobičan način prenose drogu iz ćelije u ćeliju...

Šri Lanka je poznata po svojim znamenitostima i turstičkim atrakcijama,ali isto tako pesoduje i vrlo zanimljive zatovre koji se ne mogu naći nigde na svetu. U ovim zatvorima,moguće je videti pse,mačke pa i druge životinje koje zatvorenici gaje i sa kojima se socijalizuju.

Međuitm, možda će se to ubrzo u budućnosti promeniti, jer je primećeno da se ove životinje mogu koristiti i za nelegalne aktivnosti unutar zatvorskih zidina. U jednom zatvoru na Šri Lanci, uhvaćena je mala mačka koja je oko vrata imala paketić kokaina.

Zatvorenici su je slučajno primetili i shvatili da zatvorenici tako razmenjuju i trguju sa drogom unutar zatvora. Takođe je ova mačka korišćena za prenošenje SIM kartica koje su zatvorenici stavljali u telefone i tako komunicirali sa spoljnim svetom i prodavali drogu.

Mačka je odvedena iz zatvora i udomljena,a  čuvari sada kažu da će uvesti i posebne kontrole kojima će pregledati životinje koje se nalaze unutar zatvora.

V.P.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group