Fun - Zanimljivosti

LEGO i Star Wars predstavljaju novi jubilarni R2-D2 model

Kompanija LEGO ponovo se udružila sa Star Wars franšizom kako bi na tržište izbacila svoj najbolji komplet…

Nova R2-D2 figura, ovoga puta predstavljena je kao ekskluzivni model koji proslavnja pedesetogodišnjicu kompanije Lucasfilm.

Najnovija reinterpretacija R2-D2 droida ostaje verna dizajnu prethodno izbačenih verzija kompanije LEGO, ali dolazi sa nekim veoma istaknutim detaljima koji je čine još posebnijom. Nova figura poseduje srednju nogu koja se uvlači, glavu koja može rotirati i ekstenzivnu prednju hvataljku. Dodatno, svetlosna sablja Luka Skajvokera smeštena je skrivena u odeljku kreiranom oko glave robota.

Za sastavljanje najnovijeg modela kompanije LEGO koristi se 2.315 kockica u kompletu, praćenih sa brojnim kolekcionarskim komponentama kao što je stalak sa displejom koji ističe ovu figuru kao ekskluzivni Lucasfilm model kreiran za pedesetu godišnjicu.

LEGO Star Wars 50th-Anniversary R2-D2 Droid figura biće dostupna od prvog maja putem zvaničnog sajta kompanije po ceni od 200 dolara.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group