Ljubomorna žena makazama skratila muža za penis

Jedna Vijetnamka došla je sa svojim mužem u bolnicu nakon što mu je odsekla penis dok je spavao zbog bračnih nesuglasica...

Predstavnici Cho Ray bolnice iz Ho Ši Min grada, potvrdili su da je krajem maja završena operacija koja je potpuno povratila funkcionalnost penisa četrdesetogodišnjeg muškarca iz severnoistočnog Vijetnama. Zbog bračne svađe, njegova žena je odsekla njegovu muškost makazama dok je ovaj nesrećni čovek spavao. Nakon ovog poteza, ona ga je odvela u bolnicu, ali je to bilo nekoliko sati kasnije, tokom kojih je on obilno krvario.

Pacijent je iz urgentnog centra prebačen u Cho Ray bolnicu, gde je tretiran zbog gubitka velike količine krvi i smešten na urološkom odeljenju, čiji su lekari brižno i na pravilan način čuvali odsečeni deo njegovog polnog organa. Ovaj muškarac je stigao u Cho Ray sedam sati nakon što je njegov penis odsečen, dok operacija spajanja ovog organa ostaje najdelotvornija u okviru prvih šest sati, sudeći prema vodećem urologu i hirugu, Tanu Tuanu.

Pošto je penis otfikaren makazama, doktori su morali da budu sigurni da njegov deo nije inficiran. Tehnički govoreći, ovo je predstavljalo jednu od najtežih operacija u istorji medicine, koja je zahtevala da hirurzi koriste posebne, specijalizovane mikrohirurške naočare i budu dobro potkovani u polju mihrohirurgije i vaskularnih operacija.

Doktori Cho Ray klinike nakon puno muke konačno su izveli proceduru genitalne rekonstrukcije. Pacijent je otpušten deset dana nakon njegove operacije i dobro se oporavlja od tada. "Osećam se dobro, čak mogu normalno da hodam ponovo i jedem, dok je deo koji je bio odsečen sada roze boje." Lokalna policija istražuje ovaj slučaj koji se prema navodima dogodio zbog toga što je žena bila ljubomorna na popularnost svog muža kod drugih žena.

Urološko odeljenje ove bolnice prima od pet do deset ovakvih slučajeva godišnje, ali su postojala tri glavna slučaja amputacije penisa, a jedan od njih je i ovaj poslednji. Razlozi odsecanja penisa su različiti, ponekada to ljudi urade sami zbog mentalnih poremećaja ili to učine ljubomorne žene i devojke, ali se to ponekada dogodi i nekim nesrećnim sticajem okolnosti.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group