Mlada i mladoženja prebili goste na svadbi

Mlada i mladoženja proveli su prvu bračnu noć iza rešetaka nakon što se njihov najlepši dan pretvorio u opšti haos...

Ovaj par je uhapšen zajedno sa kumom zbog tuče koja je nastala nakon što je mlada, dvadeset i šest godina stara Kleri Gudbrend, napala svoju majku Čeri En Lindzi štiklom. Tridesetrogodišnji mladoženja Emon Godbrend i njegov brat Kiren, koji je ujedno bio i kum, pridružili su se čitavom haosu, napadajući partnera mladine majke, Dejvida Bojda, nanoseći mu ozbiljne povrede. Nasilje je kulminiralo kada su prijatelji i familija proslavljali brak između njih dvoje u škotskom Betgejtu.

Lindzi je izjavila da je napad njene ćerke ostavio u strahu za svoj život, a kako je četrdesetsedmogodišnja žena i IT konsultant izjavila za The Sun: „Kleri me je vukla za kosu po podu i udarala me je svojom cipelom istovremeno. Ona me je zatim uhvatila u kragnu i krenula da me davi. Nisam mogla da dišem. Mislila sam da ću umreti. Mogla sam da čujem porodičnog prijatelja Ivonu, kako urla ’Kleri, pusti majku. Ubićeš je’“. 

Ovaj trojac ostao je u pritvoru u odvojenim ćelijama pre nego što su se pojavili u Okružnom sudu u Livingstonu‚ gde su svi ostavili svoje adrese u Lankaširu. Mlada, mladoženja i kum fotografisdani su pre nego što su pušteni iz pritvora, sa Kleri koja je nosila nešto što liči kao garderoba za izlazak, dok su mladoženja, brat i kum – kume brate, bili obučeni u trenerke koje im je obezbedila država u istražnom.

Kum, inače profesionalni borac, imao je povredu glave kada je pušten iz pritvora, a putem materijala snimljenog tokom ispitivanja, jasno je bilo da je pravni tim ovo troje ljudi pokušao da se dogovori oko priznanja krivice, radi smanjivanja kazne.

Ostrvski mediji prenose da su se oni ponovo vratili na sud ove nedelje, gde je mlada priznala krivicu za napad i nanošenje telesnih povreda, ali nije priznala ozbiljniji napad i nanošenje teških telesnih povreda. Ona je rekla da je majku vukla za kosu, šutirala u glavu i telo, udaranje u glavu sa cipelom i stiskanje njenog vrata.

Imon i Kiren su priznali krivicu za uzastopno udaranje i šutiranje taštinog pratioca u glavu i telo, dodajući da su mu grali palčeve u oči, tugli ga i hvatali vrat u kragnu. Kum je takođe priznao i da je napao drugog gosta imena Geri Braun koji se umešao u čitavu gužvu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group