Momak sa najvećim palcem na svetu tvrdi da mu je E.T. deda

Od svih supermoći koje je moguće zamisliti u nekom imaginarnom svetu, biti u mogućnosti da produžite palac sve dok ne stigne do dužine od 13,97 centimetara, definitivno ne bi bila ni na najširoj mogućoj potencijalnoj listi većine ljudi...

Međutim, jedan momak koji poseduje palac kao salonsku kašiku za cipele, smatra da je ovo predivna stvar za posedovati i obožava da se hvali svojom prstinom kada god mu se prilika ukaže. Džejkob Pinja poseduje magični palac, koji je postao viralna zvezda društvenih mreža i iza sebe poseduje niz snimaka u kojima se njegov vlasnik zabavlja sa njim, apsolutno uživajući u njegovim karakteristikama.

Pinja se takođe našalio da njegov neverovatni palac može „polomiti i ponovo izrasti“ po komandi, u šta naravno nikako ne možemo poverovati, ali kada se sami uverite šta sve može da uradi sa njim, možete pomisliti da je sve moguće. Produžen do gotovo četrnaest centimetara, Pinin palac poseduje veličinu Coca-Colla konzerve i do sada je već bio glavna uloga u nekoliko serijskih videa.

Što se tiče tajne iza uspeha ovog neverovatno dugačkog palca, Džejkob sve prepisuje veoma jednostavnom odgovoru i genetici. On je svojim pratiocima izjavio da su njegove neverovatne veštine potpuno genetička stvar, šaleći se da njegova linija seže sve do E.T. vanzemaljca. Međutim, on u stvari uopšte nema ideju odakle je njegov prst došao, jer niko u njegovoj familiji ne poseduje ovoliko veliki palac kakav on ima.

@micahkiper1 Reply to @megalovania012 ♬ original sound - jwpina
@micahkiper1 Thumb Comparison Part 1 😁👍🏻#foryou #foryoupage #trending #longthumb #fyp ♬ original sound - jwpina

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group