Najmodifikovaniji čovek na planeti predstavlja svoj novi dodatak

Fancuz Entoni Lofredo, poznatiji kao 'The Black Alien Project', podelio je fotografije svoje poslednje ekstremne modifikacije, odrađene u nastavku njegovog puta ka postajanju najmodifikovanije osobe u istoriji...

Tridesetrogodišnji Lofredo predstavio je svoj poslednji napor u okviru transformacije u vanzemaljsko biće, pojavljujući se u postu renomiranog telesnog modifikatora imena Mictlan Mazatl i donoseći uvid u dvadeset milimetara veliki pirsing, postavljen nešto ispod njegove donje usne.

Mazatl je napisao u opisu posta: „Za mene predstavlja čast da sarađujem sa najboljim telesnim modifikatorom trenutno na svetu i kreiram nakit za jednog od najekstremnijih karaktera u svetu telesnih modifikacija“.

A iako Lofredo ostaje prilično tajnovit po pitanju svoje nove procedure, on deluje veoma zadovoljan njenim rezultatom, postavljajući kratki klip procesa modeliranja nakita, istovremeno tvrdeći da je njegova transformacija 37% kompletirana.

Kao što samo po njegovom izgledu možete zaključiti, Lofredo je podvrgao svoje telo brojnim šokantnim hirurškim procedurama tokom poslednjih godina kako bi dostigao svoj cilj, uključujući odsecanje nosa i gornje usne, deljenja jezika, bojenja kože u crno, ubacivanje potkožnih implanta u čelo i prekrivanje čitavog tela, uključujući i očne jabučice složenim tetovažama.

Ali to nije sve, jer je njegova posvećenost dovela do toga da je čak otputovao i u Meksiko nedavno kako bi odstranio svoja dva prsta sa leve šake, ali uprkos tome što je njegova želja da pretvori sebe u vanzemaljca veoma jaka, cene svih njegovih operacija dolaze po veoma zemaljskim cenama.

Tokom događaja uživo prenošenog na Instagram platformi, Entoni je potvrdio kako je nakon odsecanja nosa i ukljanjanja gornje usne u potpunosti imao velikih poteškoća sa govorom duže vreme, ali i to da je privremeno oslepeo nakon što je svoje beonjače istetovirao crnim mastilom.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group