Najstrašniji čovek na svetu želi profesionalni boks meč sa Stenom

Martin Ford, poznatiji kao „Najstrašniji čovek na svetu“, otkrio je kako bi voleo da izazove Dvejna Stenu Džonsona na borbu, koja bi obojici donela veliko bogatstvo...

Ovaj bodibilder, trenutno najpoznatiji po svom prilično zlokobnom nadimku koji svakako nije dobio bez pokrića, visok je 203,2 centimetra i težak masivnih 146 kilograma. Nakon dugog niza godina MMA vežbi i boksa, zajedno sa glumačkim izletima, ovaj bodibilder je ugovorio meč sa Sajadom Garibijem, koji je poznat kao Iranski Hulk, sa kojim će ukrstiti pesnice u borbi koja će predstavljati vrhunac njegove karijere.

Ovaj par će ući u bokserski ring u londonskoj O2 Areni, drugog aprila ove godine, ali uprkos trenažnim režimima i celokupnom haosu koji je nastao zbog ovog meča, deluje da je Ford već krenuo da merka svoje buduće protivnike. Međutim, protivnik koga je ovaj snagator poželeo jeste niko drugi do rvačke legende lično, Dvejna Džonsona, koji je poznat po svojim manijakalnim treninzima i iza sebe poseduje solidnu glumačku karijeru. Stena, koji je trenutno jedan od najvoljenijih glumaca u Holivudu, poseduje iscrpnu karijeru i istoriju u profesionalnom rvanju i smatra se jednim od najvećih profesionalaca u ovom segmentu svih vremena.

Razgovarajući sa ljudima Muscle and Health publikacije o svom predstojećem meču i načinu na koji se za njega priprema, Ford je otkrio zbog čega bi voleo da se susretne sa Stenom u bokserskom ringu: „Želeo bih da izazovem Dvejna na borbu“, izajvio je. „Zaradili bismo bogatstvo. To bi bila fenomenalna borba, zbog toga što je on veliki atleta. On je mobilan, snažan i dolazi sa bogatom rvačkom istorijom“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group