Nakon burne momačke večeri mladoženja osvanuo u tangama nasred ulice

Polu go mladoženja pronađen je zalepljen za semafor u donjem vešu, čarapama i sandalama...

Čovek lokalno poznat kao Džek Vilkins osvanuo je zalepljen trakom izvan tržnog centra u Bazildonu, grofoviji Eseks. Njega su zalepili za semafor u blizini Beehive paba, popularnog u ovom engleskom gradu, a na snimku je moguće videti prolaznike koji prolaze i smeju se mladoženji, kome pored prijatelja sa kojima je proveo momačko veče neprijatelji definitivno ne trebaju.

Nakon ove pijanke i vezanog čoveka koji je dočekao ljude u ranim jutarnjim časovima, pokrenuta je peticijama da se bazildonski momak u sandalama i čarapama nađe na gradskoj božićnoj i novogodišnjoj rasveti. Džek je nazvan lokalnom senzacijom, koja je do suza nasmejala brojne stanovnike ovog mesta, ali i ljude širom sveta.

U peticiji stoji da je momačko veče organizovano za Džeka Vilkinsa u Bazildonu postalo gradska atrakcija nakon neuspelog pokušaja bušenja njegove bradavice, koji se završio tako što su ga prijatelji odneli preko puta i zalepili trakom za semafor, nedaleko od popularnog lokalnog paba, bez ikakve garderobe sem tregera, tangi, sandala i čarapa.

"Ova luda noć za mladoženju i stanje u kome je mogao biti viđen ujutru doveli su kupce centra do suza, vozači automobila su svirali tokom prolaska, dok je radost mogla da bude viđena na licima prolaznika koji se ovome nikako nisu nadali."

Podeljene fotografije i snimci i dalje kruže društvenim mrežama, a prema čelnicima ovog grada, jedino bi pošteno bilo da se "Momak u čarapama i sandalama" pojavi kao glavna uskršnja tema grada Bazildona ove godine, kako bi ponovo mogao biti viđen u svojoj neponovljivoj odevnoj kombinaciji.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group