Neustrašiva žena poginula tokom fotografisanja pored vodopada u Kini

Jedna žena okliznula se i poginula u pokušaju da stvaranja fotografija na predivnom vodopadu u Hong Kongu...

Sofia Čong, stara 32 godine, posetila Tsing Dai brzak u blizini distrikta Juen Long, ali se nažalost njen put pretvorio u tragediju nakon što je izgubila svoj oslonac i pala sa litice. Sofia i njena tri prijatelja krenuli su ka parku Ha Pak Lai oko 11 pre podne i oko pet popodne poželeli su da se fotografišu u blizini vodopada, ali se ona spotakla na ivici i pala sa gotovo pet metara u isto toliko duboku vodu bazena ispod.

Njeni užasnuti prijatelji pozvali su spasilačnu službu, koja je zajedno sa hitnom pomoći stigla prva na lice mesta. Sofija je prevezena u Pamela Youde Nethersole Eastern Hospital bolnicu u Hong Kongu, gde je proglašena mrtvom pri dolasku. Područje koje je Sofia posetila sa svojim društvom veoma je popularno kod planininara, posebno nakon zalazaka sunca.

Sofia je posedovala 6.000 pratilaca na Instagramu i regularno je delila fotografije sebe u različitim istraživačkim avanturama, uključujući i foto sesije na vrhovima planina i liticama. Kako su se vesti o njenoj smrti širile, prijatelji su iskoristili društvene mreže kako bi izrazili svoje saučešće.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group