Nutella otvara svoj prvi kafić u Čikagu

Poznati proizvođač slatkog namaza odlučio je da proširi svoj biznis lanas i da kreira kafić koji će ponuditi različita slatka zadovoljstva...

Pošto veliki broj Srba živi u Čikagu, odlučili smo da sa vama podelimo ovu vest, jer je moguće da ćete baš vi posetiti prvi Nutellin kafić. Kafić je završen sa izgradnjom i zvanično će biti otvoren 31. maja u Milenijum Park Plazi.

" Želeli smo da kreiramo svet Nutelle koji fanovi dobro poznaju i u kojem žele da uživaju. Ovo neće biti mesto koje će nuditi neverovatno ukusne i specijalne proizvode, već će samo mesto i ambijent biti avantura za sebe", rekao je Noa Sporn, Direktor marketinga Nutelle za Severnu Ameriku.

Kafić će biti posebno mesto za ljude koji volo slatkiše i kafu, ali pored toga, ovde ćete moći da jedete i namirnice drugog tipa, pa ćete moći da doručkujete, ručate i večerate, a najbolji kuvari potrudiće se da hrana koju jedete bude vrhunska.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group